vbv-haakje-oranje

Koeriersdiensten

Onze vrachtafdeling is gespecialiseerd in het vervoeren van al uw zakelijke documenten en kleine goederen. Zowel nationaal als internationaal. De kleine bestelwagens (Mercedes Citan) hebben ieder een laadruimte, geschikt voor het vervoer van goederen met de afmeting van een pallet en een maximaal gewicht van 500 kg. Verder hebben wij een bestelwagen (Mercedes Vito) met een laadruimte geschikt voor twee pallets met een maximaal gewicht van 1100 kg, ook uitgerust om met de aanhanger te rijden.

Ook beschikken wij over  een aanhanger voor een multifunctionele inzet met laadbak afmetingen van 4 bij 2 meter en een laadvermogen van 2 ton. De aanhanger is uitermate geschikt voor goederen die met een kraan geladen of gelost moeten worden en is uiteraard voorzien van solide vastzetmateriaal en dekzeilen. Hierdoor is het nu mogelijk om gelijktijdig uw monteurs met hun gereedschap en grote onderdelen te vervoeren, zowel nationaal als internationaal.

Zoals u ziet is ook onze vrachtafdeling,...klasse geregeld.

 

business travel airport servicesvisa legalisatiecouriers servicespassenger transportationon board servicesprivate drivervip service

service-direct-sidebar-mobile

service direct button

NIEUWS

De Nieuwe Mercedes V-Klasse in gebruik genomen!!!!! Onze nieuwste aanwinst, de Mercedes…
AMBASSADENIEUWS Wij verwijzen graag naar de infopagina van onze visumdienst, waar u alle…

FILE INFORMATIE

verkeersinfo

VISA & LEGALISATIEDIENST

paspoort

"Van Bragt Vervoer helpt U bij: Visa, legalisaties en andere ambassade diensten." >> Lees meer

maak van uw reistijd werktijd