vbv-haakje-oranje

NIEUWS

Ambassadenieuws

AMBASSADENIEUWS

Wij verwijzen graag naar de infopagina van onze visumdienst, waar u alle veranderingen en verdere informatie kan vinden, die van belang kunnen zijn voor het indienen van een aanvraag voor een visum. De informatie staat gerangschikt per land en met een paar klikken bent u daar waar u zijn moet. Verder kunt u op de landenpagina's de meeste formulieren, die nodig zijn voor de aanvraag, downloaden.

Ook wijzen wij u erop, dat de digitalisering van de aanvragen steeds meer toeneemt, waardoor bij een groeiend aantal ambassades de aanvragen online moeten worden ingevuld.

Maar zoals u weet, kunt u bij onze medewerkers van de vsiumdienst altijd terecht voor verdere informatie en hulp op het gebied van  Visa & Legalisaties.

Van Bragt Visumdienst, Ook weer klasse geregeld !!!

 

 

 

Nieuws

De Nieuwe Mercedes V-Klasse in gebruik genomen!!!!!

 Onze nieuwste aanwinst, de Mercedes V-Klasse, in gebruik genomen. Deze in het zwart uitgevoerde limousine is van ongekende luxe en biedt zeer ruim plaats aan zes passagiers en hun bagage. Zoals u van ons gewend bent, is ook deze auto van alle gemakken voorzien en biedt daarbij ongekend rijcomfort.

22366455 1499746026770795 2490971994353515838 n

business travel airport servicesvisa legalisatiecouriers servicespassenger transportationon board servicesprivate drivervip service

service-direct-sidebar-mobile

service direct button

NIEUWS

De Nieuwe Mercedes V-Klasse in gebruik genomen!!!!! Onze nieuwste aanwinst, de Mercedes…
AMBASSADENIEUWS Wij verwijzen graag naar de infopagina van onze visumdienst, waar u alle…

FILE INFORMATIE

verkeersinfo

VISA & LEGALISATIEDIENST

paspoort

"Van Bragt Vervoer helpt U bij: Visa, legalisaties en andere ambassade diensten." >> Lees meer

maak van uw reistijd werktijd