Van Bragt Vervoer, een ervaren partner...

 jaren aan ervaring in de branche heeft Van Bragt Vervoer een naam opgebouwd die gelijk staat aan kwaliteit, prestaties en innovatie. Maar het zijn onze waarden en ons harde werk die ons anders maken. Persoonlijke aandacht en kwaliteitsdiensten zijn de hoekstenen van ons bedrijf, ons familie bedrijf. 

Het Familie bedrijf...

een echt gastvrij familiebedrijf sinds 1973 waar u altijd op kunt rekenen. Tommie en Berrie zijn inmiddels al de derde generatie van de Van Bragt familie, die de zaken voortzetten. Het is onze missie om onze klanten geheel te ont-zorgen op vervoersgebied. 

Wilt u persoonlijk vervoer en als VIP behandeld worden, dat uw goederen zorgvuldig van A naar B gebracht worden of er zeker van zijn dat uw waardevolle spullen op tijd op plaats van bestemming zijn? Van Bragt Vervoer staat voor u klaar en levert wereldwijd. Niets is ons teveel want alles staat in het teken van de klant.

Berrie

Berrie regelt en plant alles achter de schermen waardoor u zonder enige zorgen van A naar B komt.

Tommie

Tommie is het liefst onder de klanten en zorgt ervoor dat het u tijdens de ritten aan niets ontbreekt.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te namen. Dit kan via de knop hier onder 'Bel direct'. Neem vandaag nog, vrijblijvend, contact met ons op.